Leef

Coaching

Verlang je naar een richting in je leven, doen wat je ten diepste wil doen, rust en ontspanning ervaren en een passievol leven leiden?!
Of loop je vast? Voel je je moe, gestressed, burned out? Problemen op het werk, in je relatie of in je familie? Voel je je niet gezien, gehoord? Sta je niet in je kracht? Heb je het gevoel dat er meer is? Dit zijn allemaal vraagstukken waar coaching je mee kan helpen.
De coaching sessie zijn voornamelijk ervaringsgericht. Naast mentale inzichten ga je werkelijk andere ervaringen opdoen die je in je dagelijkse leven kunt gaan inzetten.

De oorzaak en de weg eruit

Gezamenlijk gaan we op zoek naar de kern van je vraag en de oorzaak van jouw ‘probleem’. We kijken voorbij je gedrag naar de overlevingspatronen die je hebt ontwikkeld in je leven. Hoe ben jij jezelf gaan beschermen, wat is daarin constructief en wat is destructief geworden. Door jezelf te leren kennen op het niveau van je emoties, gevoelens en gedachten, kun je een daadwerkelijke verandering in je leven aanbrengen zonder dat je dit alleen op wilskracht hoeft te doen. Je gaat, vanuit liefde en begrip voor jezelf, andere keuzes maken in je leven.

 

The awakening of consiousness is the next evolutionary step for mankind”

Eckhart Tolle

*

Ingrijpen op het juiste niveau

Iedereen kent het gevoel dat je op wilskracht geprobeerd hebt je gedrag te veranderen en dat het niet lukt. Dit komt omdat de verandering niet op het juiste psychologische niveau is ingezet. Als je bijvoorbeeld op wilskracht probeert gezond te eten of minder te drinken terwijl je niet naar de psychologische oorzaak van je eet en drank gedrag hebt gekeken, is het knap lastig om dit vol te houden. In de coaching sessies begeleid ik je naar het juiste psychologische niveau waar voor jou de doorbraak zit.

 

N

Wat levert het op

  • Een verademing voor jezelf
  • Geluk en vitaliteit
  • Bewustzijn van je overlevingspatronen en hoe je hier antwoord op kan geven
  • Vrijheid in de keuzes die je maakt
  • Helderheid wie je bent en wat je te doen hebt in dit leven
  • Het gevoel dat je LEEFT!

Wees welkom en waag de sprong naar jezelf

Ervaringen van anderen

Haar integriteit, enorm inlevingsvermogen en samen kijken wat er bij mij speelt heeft mij enorme ervaringen en inzichten gegeven.

Voor mij het gevoel dat Helma in staat is liefde te voelen, mij erin te ondersteunen en door te geven is werkelijk bijzonder.

Jos

“Door letterlijk op de stoel van mijn leidinggevende te gaan zitten heb ik me voor het eerst in zijn kant van het verhaal kunnen inleven. Ik was zo met mezelf bezig, was zo overtuigd van mijn gelijk, dat ik vergat dat hij eigenlijk ook wel een punt heeft. In het vervolg gesprek met hem is er een hoop op tafel gekomen en zijn we dichter bij een oplossing gekomen.”

Aart-Jan

“Ik dans weer! 🙂

Letterlijk in mijn huiskamer, mijn heupen los, mijn levensenergie en sensuele energie komen terug, ik mag er weer zijn!

Helma opent mijn ogen in mijn vrouw zijn. Dat had ik goed verstopt door hard te werken en vooral veel te moeten. Meer receptief zijn, ik ben het waard om te ontvangen en meer in mijn vrouwelijke kracht. I love it!”

Anne-Marie

Contact

Praktijk De Verademing - Helma Senden
Amersfoort - Utrecht
tel: +31-6-31698868
e-mail: info@praktijkdeverademing.nl
website: www.praktijkdeverademing.nl

Neem contact op