Verbinding

Relatietherapie 

Verlangen jullie naar meer verbinding en verdieping in je relatie? Zouden jullie de passie en liefde (weer) willen laten stromen?!

Of gaat het ergens niet goed in de relatie? Lopen jullie vast? Kun je elkaar niet meer bereiken?  Gaan jullie een belangrijke beslissing nemen waar je later misschien spijt van hebt? Zijn er heftige ruzies of juist niet? Relatietherapie helpt om hier een ander licht op te schijnen. Om nieuwe inzichten en ervaringen op te doen.

De sessies zijn voornamelijk ervaringsgericht. Over problemen praten is vaak niet de oplossing; ervaren hoe jullie elkaar weer kunnen bereiken, begrijpen en jullie hart openen is de weg (terug) naar de Liefde.

De oorzaak en de weg eruit

We gaan gezamenlijk de dynamiek tussen jullie ontdekken; waar versterken jullie elkaar en waar hebben jullie aan elkaar te leren. We gaan op zoek naar waar de patronen van ieder van jullie onafhankelijk van elkaar ooit zijn ontstaan. Waar heb jij je ooit niet gezien, gehoord, geliefd gevoeld en hoe heb jij jouw overlevingspatronen en verdedigingsmechanismen opgebouwd? We gaan onderzoeken hoe deze mechanismen nu nog door spelen in jullie relatie.

Jullie gaan ontdekken wat je eigen verlangens zijn en die van de ander.

We gaan onderzoeken wat jullie hechtingsstijl is en hoe je je opnieuw veilig kunt voelen in je relatie.

Jullie gaan onderzoeken hoe jullie de liefdesbange dans van verlatingsangst en bindingsangst samen in stand houden en hoe je de weg hieruit vindt naar werkelijke verbinding.

Jullie gaan ervaren wat jullie elkaar kunnen geven in liefde, geborgenheid, passie, vreugde, communicatie, veiligheid en intimiteit.

 

Liefdescirkel

Tijdens de sessies gaan jullie ervaren hoe je in je relatie steeds weer de liefdescirkel met elkaar doorloopt. Liefde is een werkwoord, het is een continu afstemmen op elkaar, ieder moment opnieuw. Alles start met verbinding.

” Hoe maken wij contact met elkaar? “

” Welke hechtingspatronen heb ik en de ander? “

” Hoe gaan we om met intimiteit en grenzen? “

” Wat zijn onze verlangens in seksualiteit? “

 

Liefde versus Strijd

Jullie leren om vanuit liefde met elkaar in contact te komen. In veel relaties wordt een strijd gevoerd; er zijn heftige ruzies of juist niet. Het gaat al snel over macht, winnen, de ander pijn doen vanuit onmacht of het niet meer aangaan. Tijdens de sessies leren jullie hoe je het vanuit liefde wél met elkaar aan kan gaan. Dit is ook een ‘strijd’, alleen dan vanuit het hart met als doel om de relatie te verbeteren en de liefde te winnen. Als je het op deze manier aangaat met elkaar, krijg je inzicht in de ander, kun je zelf je eigen rol eerlijk in de ogen zien, spreek je de ander aan en ben je zelf aanspreekbaar. Je zal ervaren dat de liefde weer gaat stromen en je levensenergie terugkomt. 

“When we are afraid, we pull away from live, when we are in love we we open to what life has to offer with passion, exitement and acceptence”

John Lennon

N

Wat levert het op

  • Een verademing voor jullie beiden in jullie relatie
  • Inzicht in je eigen patronen en die van de ander
  • Vertrouwen in jezelf en de ander
  • Gevoel dat je op elkaar kan bouwen
  • Liefde die ten volle stroomt
  • Meer intimiteit en seksualiteit zoals jij en jullie dat verlangen
  • Rust en harmonie
  • Vrijheid in verbinding

Wees welkom en waag de sprong naar elkaar.

Ervaringen van anderen

“Nieuwe inzichten en handvatten.”

Elske

“Inzichten in verantwoordelijkheden. “

Robbert

“Van oorlog naar liefde – via kwetsbaarheid. “

Anneloes

Contact

Praktijk De Verademing - Helma Senden
Amersfoort - Utrecht
tel: +31-6-31698868
e-mail: info@praktijkdeverademing.nl
website: www.praktijkdeverademing.nl

Neem contact op