Ervaringen van anderen

Ervaringen met coaching

Haar integriteit, enorm inlevingsvermogen en samen kijken wat er bij mij speelt heeft mij enorme ervaringen en inzichten gegeven.

Voor mij het gevoel dat Helma in staat is liefde te voelen, mij erin te ondersteunen en door te geven is werkelijk bijzonder.

Jos

“In ‘gesprek’ met mijn boosheid, angst en verdriet, dat was een aparte ervaring! In een drietal sessie heb ik met iedere emotie een diepgaand gesprek gehad. Ongelooflijk wat ze te vertellen hadden, hoe ik ze niet heb gehoord mijn hele leven maar ertegen gevochten heb. Ze mochten er niet zijn, ik vond ze maar lastig. Nu begrijp ik dat ze me alleen maar wat te vertellen hebben en ik alleen maar liefdevol hoef te luisteren. Mijn emoties kunnen me nog steeds overvallen maar ik ben er niet meer bang voor en kan op ze goede momenten verwelkomen en voor zorgen.”

Miranda

“Door letterlijk op de stoel van mijn leidinggevende te gaan zitten heb ik me voor het eerst in zijn kant van het verhaal kunnen inleven. Ik was zo met mezelf bezig, was zo overtuigd van mijn gelijk, dat ik vergat dat hij eigenlijk ook wel een punt heeft. In het vervolg gesprek met hem is er een hoop op tafel gekomen en zijn we dichter bij een oplossing gekomen.”

Aart-Jan

Als ik terugdenk aan de coaching sessies bij Helma en het kort samenvat, dan komt het voor mij vooral hierop neer: Helma weet door goede vragen te stellen snel tot de kern door te dringen. Verder stimuleert ze je en daagt ze je uit om er niet omheen te draaien, maar direct gericht te werk te gaan. Dit alles op een liefdevolle manier en in een veilige omgeving/sfeer. Een top coach en aanrader wat mij betreft.”

Nancy

“Ik dans weer! 🙂

Letterlijk in mijn huiskamer, mijn heupen los, mijn levensenergie en sensuele energie komen terug, ik mag er weer zijn!

Helma opent mijn ogen in mijn vrouw zijn. Dat had ik goed verstopt door hard te werken en vooral veel te moeten. Meer receptief zijn, ik ben het waard om te ontvangen en meer in mijn vrouwelijke kracht. I love it!”

Anne-Marie

Ervaringen met relatietherapie

“Ik wist wel dat de relatie met mijn vader niet optimaal was, maar dat dit nog zo negatief doorwerkte in mijn huidige relatie had ik nooit gedacht! Dit doorvoelen heeft een nieuwe opening gegeven naar mijn vriend, ik heb nu nieuwe inzichten en handvaten om het anders te doen naar hem toe. Dankbaar”.

Elske

“Door aan te geven waar mijn partner niet voor verantwoordelijk is, voelde ik mijn eigen aandeel. En hoe bevrijdend om te ervaren dat ik ook niet voor haar verantwoordelijk ben. De paradox is dat daardoor mijn hart zoveel meer open ging en ik haar mijn liefde kon geven. We gaan verder oefenen 🙂 “

Robbert

“Ik dacht altijd dat strijd enkel ging over elkaar uitschelden. Ik was altijd degene die heftig boos werd en veroordeelde mezelf over het feit dat ik ‘altijd’ de strijd aanging. Ik snap nu dat als mijn vriend zich terugtrekt in zichzelf en niet meer bereikbaar is, dat dit ook een strijd is. Dit inzicht gaf voor mij de gelijkwaardigheid terug in de relatie en nog belangrijker de inzichten hoe we beiden uit de strijd naar de liefde terug kunnen gaan. Verbazingwekkend hoe snel we elkaar weer vinden als we allebei kwetsbaar durven zijn.”

Anneloes

Ervaringen met traumatherapie

De ademsessie was een wonderbaarlijke ervaring voor mij. Ik had meteen het volste vertrouwen in jou begeleiding en voelde me 100% geborgen, waardoor ik me volledig over kon geven. Ik heb zo’n enorme bulk aan emoties gevoeld en doorleeft totdat het op het einde als een bevrijding voelde. Alsof alle geblokkeerde emoties van de afgelopen jaren eindelijk eruit konden komen. Het voelde erna alsof alles weer vrij kon stromen in mij. 

Ik kon aan het einde van de sessie voor het eerst mijzelf in de armen nemen en mijzelf troosten en liefde voor mezelf voelen.
Het voelde als een wedergeboorte. Het heeft mijn hart en geest geopend.”
Anne

Het feit dat ik voor het eerst in mijn leven het gevoel had dat ik echt contact had met mijn ziel, is onbeschrijflijk.

Suzanne

“Door de ademsessies heb ik mijn thema met seksuele grensoverschrijding kunnen verwerken. Ik kreeg er diepe rust voor terug.”

Peter

Ik heb de kwaliteiten van Helma tijdens ademsessies mogen ervaren.

Mijn problematiek is van dusdanig orde dat je dit als heftig mag omschrijven. Helma heeft mij via de ademsessies dichter bij mezelf gebracht en inzicht gegeven hoe ik hiermee mag omgaan.

Vooral de sessie met mijn moeder  is een onvergetelijk geweest voor mij; in haar leven is zij niet instaat geweest om mij de liefde te geven die ik als kind nodig had. Tijdens een ademsessie van Helma ging ik dit opnieuw beleven in mijn lichaam om te kunnen voelen wat er allemaal heeft gespeeld. Uiteindelijk kwam ik bij de ziel van mijn moeder uit en heb ik nog nooit zoveel liefde gevoeld van mijn moeder ondanks dat ik in mijn  hele leven er weinig tot niks van heb ondervonden.

Dit heeft mij enorm geholpen om te weten dat in sommige situaties mijn moeder in het leven niet meer voor mij kon doen, maar in deze ademsessie heb ik mogen ervaren wat een geschenk mijn moeder is geweest, voor mij een godsgeschenk.

Helma is in staat geweest om mij tot op dit niveau te begeleiden waar ik enorm dankbaar en blij voor ben.

Jos

Contact

Praktijk De Verademing - Helma Senden
Amersfoort - Utrecht
tel: +31-6-31698868
e-mail: info@praktijkdeverademing.nl
website: www.praktijkdeverademing.nl

Neem contact op